Neretva MEDIA Regata ne odustaje!

Nakon par izazovnih godina, kako zbog pandemije i globalne situacije u ekonomskom smislu, tako i zbog poteškoća u potpisivanju stalnih sponzorskih ugovora, ponosni smo da se u 2022. godini vraćamo svojoj vječitoj borbi za promociju i očuvanje Neretve i ljepota konjičke regije. Ove godine nam krila širi Grad Konjic na čelu sa gradonačelnikom Osmanom Ćatićem.


Kako je to javnost i navikla, jedan vikend u godini je namjenjen čistom adrenalinu i rekreaciji na zelenoj rijeci, kada se naši glasovi najšire i najglasnije čuju i kada sve što stidljivo radimo u ostalim mjesecima napokon postane vidljivo i cijenjeno. Kako ove godine ulazimo u zvanični kalendar Dana grada Konjica, te zajedno proslavljamo rast lokacije koju toliko cijenimo i volimo, želimo da se i naši učesnici osjete dobrodošlima.


Prošle godine, u okviru održavanja 6. Neretva MEDIA Regate, smo ugostili 24 medija na Neretvi koji su uživali u programu i druženju pored Neretve, a i na njoj. Ove godine očekujemo isti, ako ne i povećan broj, medija na rafting spustu od Glavatičeva do Džajića buka. Našim učesnicima obezbijeđen je smještaj, hrana i sve popratne aktivnosti Neretva MEDIA Regate, dok je zabava i širenje mreže poznanstava zagarantovana.